Till toppen

Spegelvänt

Det sägs ju att ju mer symetriskt ansikte man har, desto vackrare anses man vara. Fast jag vet inte riktigt. Jag ser nog hellre ut som jag gör nu än som bilder till höger :) Denna bilden tog jag nu på lunchen och därav den kassa kvalisorten. Får se om jag kanske kan ta en bättre någon dag och göra ett lite mer engagerat försök haha. 
0 kommentarer

Sydney

Åh vad jag längtar tillbaka till Sydney. Jag bodde där under första halvåret 2010 och jag hade så otroligt roligt. Känslan av att bo i ett annat land (på andra sidan jorden), klappa kängurur, prata engelska dygnet runt och ja... helt enkelt vara ute på äventyr, det var helt fantastiskt.
 
Jag hånglar upp en wallaby

Klättrar på utsidan av Sydney Tower 300m ovanför marken. Här testar glasrutornas hållbarhet :) 
0 kommentarer

Sjuk

Om ni undrar vart jag varit de sista dagarna så är svaret i SÄNGEN. Har haft feber och enorm huvudvärk. Blä! Men jag börjar känna mig lite piggare nu. Jag kan faktiskt koncentrera mig lite på att läsa eller något annat vettigt som att tex göra någon form av mat till mig själv. Innan har jag mest legat och halvsovit till TV shop. 
 
Jag är alltid en glad och överaktiv tjej in i det sista, så ni kan ju bara ana hur otroligt tråkigt det är att ligga still 2 dagar framför TV:n. Man kanske borde skaffa sig någon ny hobby som man kan göra sittandes/liggandes? Sticka kanske? Eller så kanske man skulle lära sig att buktala med en strumpa? 
 
Vad brukar  ni göra när ni är sjuka?
3 kommentarer